Log in
Titulares:

L'ALBERT GARCIA, S'EN VA A LA XINA

L'ALBERT GARCIA, S'EN VA A LA XINA


 En roda de premsa, celebrada a les oficines del C.d'E. Manresa, a les instal·lacions del Nou Estadi Municipal del Congost, s'ha anunciat la no continuïtat d'Albert Garcia, al davant de la banqueta del primer equip de l'entitat. El Míster ha rebut una oferta per representar a la Federació Catalana, en un programa de desenvolupament i perfeccionament del futbol a la Xina.


 Amb el President del C.d'E. Manresa, José Luis Correa; la vicepresidenta Mª Lluisa Tulleuda; el director esportiu Miquel Ezequiel i el mateix Albert Garcia, entrenador del primer equip, han presidit una reunió celebrada en una Sala de Premsa absolutament plena, per la presència de membres de la Junta Directiva del Club; la totalitat de la plantilla del primer equip i una molt nombrosa representació del Mitjans de Comunicació.

 

El President de l'entitat, José Luis Correa ha pres en primer terme la paraula per expressar "un gran agraïment a la plantilla del primer equip i al seu entrenador Albert Garcia -i staff tècnic- pel seu compromís i professionalitat, en un final de temporada que ha permès mantenir l'equip a Primera Catalana". Ha destacat la figura de l'entrenador, implicat en el projecte des d'el primer moment, però entenen que les oportunitats personals s'han d'aprofitar, el mateix que en el seu dia, ell mateix va haver  d'afrontar. "L'estimació com a tècnic i com a persona, i malgrat que la intenció era la seva continuïtat, davant d'aquesta oportunitat que se li ha presentat a l'Albert, la nostra posició d'immediat ha estat d'agraïment i de respecte a la seva decisió". Ha conclòs indicant que ja es treballa, amb el que serà el seu substitut, i refermant - a preguntes de la premsa- la intenció de mantenir durant aquest sis anys la seva promesa d'inversió en l'entitat i d'intentar fer el salt a Tercera Divisió.

Per la seva banda, Albert Garcia, agraït per la presència de la seva plantilla i staff, just finalitzat l'últim partit de la temporada - empat a 2 amb el Girona B-, ha començat comentant "A vegades passa que arriben coses inesperades. M'han arribat. La decisió ha estat difícil però consensuada. Tan sols tinc paraules d'agraïment al President i Junta, per la confiança dipositada en mi, i sobretot als jugadors i al cos tècnic per aquest grau espectacular d'implicació. Estic molt agraït i content d'haver format part d'aquest Club". L'Albert ha volgut també reconèixer la feina i col·laboració de tots els treballadors de l'entitat: des de les taquilles, fins a lavanderia.


  Posteriorment ha explicat que el projecte, és representar a la Federació Xinesa en un programa de direcció de talents i muntar estructura, en uns equips de la Federació Xinesa de Bujan - ciutat de 12 milions d'habitants-.
  Finalment, Miquel Ezequiel, Director Esportiu del C.d'E. Manresa, breument ha exposat que "Albert Garcia estava renovat per la temporada vinent. L'oportunitat que se li ha presentat, juntament amb la bona relació mantinguda en tot moment, no ha estat cap impediment per donar-li total llibertat per decidir el seu futur. Ja hem treballat per trobar tècnic de cara a la temporada vinent, i de fet està pràcticament definit. Malgrat que ja sonen noms, no ho farem oficial fins dimarts o dimecres vinent".

Aplaudiments a la Sala de Premsa del Nou Estadi en la marxa, cap a Xina, del Míster Albert Garcia. Ha pregunta de la premsa especialitzada sobre l'idioma - el xinès-, el tècnic ha estat contundent "els meus jugadors sabem que hem faig entendre!"
 

Gràcies i molta sort, Albert!

Premsa C.d'E. Manresa.

Despejado

21°C

Manresa

Despejado

Humedad: 93%

Viento: 6.44 km/h

  • Tormentas
    16 Jul 2018 27°C 18°C
  • Muy soleado
    17 Jul 2018 30°C 16°C

Banner 468 x 60 px