Log in

ENTREVISTA A PABLO BECERRIL MISTER DEL JUVENIL A

Pablo Becerril :"Si no pateixes, és que estàs per pujar "

Pablo Becerril (Barcelona, 14-11-81), és el nou entrenador del Juvenil A Lliga Nacional) del
C. D'E Manresa. Inicis als Escolapis de Sarrià i la passada temporada, entrenador del primer equip de l´A. E. Avià.
A hores d'ara la plantilla no està tancada "tenim 29 Jugadors fent la pretemporada. L'ideal seria configurar una plantilla de 21, però el nivell és tan alt que molt possiblement la tanquem amb 24. El Futbol base va per generacions, que et poden situar més amunt o més avall. Mantenim columna de 7-8 jugadors de la temporada passada i incorporacions, sobretot dels equips inferiors del Club i alguns foranys".


El precedent és una temporada, en la que un final altament positiu permet mantenir la categoria Nacional. És una categoria complicada. Possiblement estàvem una mica per sota, però la gran majoria d'equips, fins i tot diria el 80% tenen com a objectiu salvar-se. La igualtat és tanta que estar en zona tranquil·la, és com lluitar per l'ascens. La temporada passada, en l'última jornada hi van haver molts equips involucrats en la part baixa per no descendir. Si no estàs patint, és que estàs per ascendir".

La mancança la falta de gol.És una mancança general, la té tothom, no hi ha cap entrenador que no digui que la definició sigui fonamental. Nosaltres serem un equip que necessitarà, com molts d'altres, treballar per crear ocasions per aconseguir gols. Tenim una plantilla molt nova. Necessitem cert temps. Les pretemporades sempre són complicades per diferents factors. Hi ha contratemps que no són controlables. Al final, però amb paciència, voluntat de tothom i treball, es pot arribar a la finalitat comú, equip!!!. "

Categoria complicada amb noms que sobresurten." Per lògica, els B del Barça, Espanyol, Cornellà i Damm, estaran a dalt. Però el Futbol Base sempre guarda la incògnita. Fins que no comences a competir no tens paràmetres. Passen 5 jornades i tens referències, acabes primera volta i tens coneixements més aproximats. Som un Club amb una estructura molt bona que ha fet un pas important endavant, tal com demostra el final de temporada passada. Tant el primer equip com el juvenil, van saber reciclar situacions complicades."

Coneixedor del Club i de l'entorn." Conec a molta gent del Club amb alguns ja he treballat. La infraestructura és molt bona. Pel que fa a la nostra categoria, juvenil, i en el moment de confeccionar equip, no ajuda que el nostre màxim rival en la zona immediata, Gimnàstic Manresa hagi assolit l'ascens. Hem de reconèixer que els nostres veïns tenen equips de gran categoria, però són els rivals-companys- de la nostra zona".
 
Pablo Becerril. Entrenador Juvenil A, C. D'E Manresa.
 
Fitxa Tècnica :
Futbol Base.
- Inici (3 anys) Escolapis de Sarrià.
- U. E. Júpiter (1 temporada).
- C. E. L'Hospitalet (4 temp.)
- U. E. Gramenet (1 temp.)
- C. E. Mercantil (5 temp.)
Primers equips :
- C. F. Martorell i A. E. Avià (2016-17). 
 
El Juvenil A del C.d'E Manresa rebrà el dia 26 d'agost a la U.E. Llagostera, al Nou Congost en la primera jornada de la Lliga Nacional Juvenil.

Premsa C.d'E Manresa

 

Muy soleado

26°C

Manresa

Muy soleado

Humedad: 51%

Viento: 22.53 km/h

  • Muy soleado
    22 Jun 2018 33°C 17°C
  • Parcialmente Nublado
    23 Jun 2018 28°C 17°C

Banner 468 x 60 px