Log in
Titulares:

ENTREVISTA A AITOR MAESO ENTRENADOR DEL CADET A

foto Aitor

 
AitorMaeso: "L'objectiu és lluitar per l'ascens"

AitorMaesoCulebras(Manresa, 6-7-1991), és el nou entrenador del Cadet A del C.d'E. Manresa, que militarà en el Grup 3 de la Categoria Preferent. Aitor prové d'entrenar l'Infantil A, que lapassadatemporada es va proclamar campió del seu grup assolint l'ascens a Divisió d'Honor.Sorgitdel F.C.Joanenc, on durant cinc anys va entrenar elsprebenjaminsibenjamíA. Fa cinc temporades que forma part de l'staff tècnic del C.d'E. Manresa, on ha entrenat a l'Aleví A, Infantil C i A, i ara ho farà en el primer equip Cadet.
"La plantilla la tenim tancada, i molt content del nivell i predisposició que tenen, peròsempre pendents d'algun possible reforç en alguna posició que creiem oportú millorar.Ésuna plantilla de 18 jugadors, que ha iniciat lapretemporada aquest dilluns,14 d'agost."

La temporadapassadava assolir el campionat i l'ascens a Divisió d'Honor amb l'Infantil A. "Hi havíen varis jugadors amb possibilitats, al final per característiques i mancances a les posicions hem decidit que 4 jugadors, passesin d'aquell equip campió al Cadet, i quelògicamentsón de primer any. De segon any, segueixen un total de 12 de la temporadapassadai s'han fet 2 bones incorporacions".

La categoria Cadetsesitua dins de la competitivitat, com possiblement la darrera etapa docent abans de fer el pas, a una Juvenil més competitiva amb jugadors ja més fets."Cada cop, en edats mes joves, es dona més importáncia a guanyar independentment del camí a seguir. La nostra ideaésevidentment competir i guanyar, però principalment que els jugadors aprenguin aquells conceptes i relacions entre ells, que ens ajudin a gaunyar ara, pero sobretot, a desenvolupar una forma de jugar adient a les seves característiques i relacions. Aquesta forma de jugar ens ha de permetre adaptar-nos a la competició del dia a dia i ha de donar als jugadors i equip les eines que ens ajudin a la resolució de les diferents situacions que ens poguem trobar. D'aquesta forma, creiem que es la millor manera de que el jugador evolucioni i continui formant-se alhora que competeix".

Dins del Grup 3 de la Preferent, el Cadet A del C.d'E. Manresa afronta la competició amb objectiu molt clar." Intentarem lluitar per l'ascens competint dintre del grup de dalt, de cinc o sis equips capdavanters. Treballarem per estar dins d'aquestes posicions i competir al màxim. Esperem trobar - vista la composició del grup - dins d'aquestes primeres places a l'Atlètic Segre, Club Lleida Esportiu, Cerdanyola F.C., U.F.B. Jàbac Terrassa, C. Gimnàstic Manresa,Igualada i algun més com podría ser Natació,Junior o Andorra. Es un grup a priori molt igualat"

Aitor Maeso coneix bé el seu equip."Excepte les dues incorporacions, la resta dels 16 jugadors han estat amb nosaltres en diferents categories d'edat. Els coneixem bé. Crec que tenim un equip adaptable a diferents situacions i que poden fer variades coses dins del terreny de joc. Tenim jugadors ràpids i potents i altres amb molt criteri per jugar des de darrere, adaptables a altres posicions depenent de les situacions".

AMISTOSOS DE PRETEMPORADA
26-8. Manlleu - C. D'E. Manresa 
27-8. C. D'E Manresa - Gavà 
3-9. St. Cugat - C. D'E Manresa 
9-9.  At. Segre - C. D'E Manresa 
10-9. C. D'E Manresa - Mataró 
11-9. Gimnàstic M. - C.D'E Manresa 
16-9. C. D'E Manresa - Cornellà B
LLIGA PREFERENT 
EL  Cadet A del C. D'E Manresa rebrà al Nou Estadi en la primera jornada a l'At. Segre B (24-9). El primer desplaçament serà al camp del C. F. Igualada (1-10). Finalitzarà la competició rebent al F. C. Cerdanyola del Vallès. 
ELS DERBIS 
Els dos equips manresans, C. D'E Manresa i Gimnàstic Manresa Barcelona, s'enfrontaran el 14 de Gener del 2018 al Gimnàstic Park i el 13 de Maig 2018 al Nou Estadi Municipal del Congost. 
Premsa C.d'E Manresa 
Mayormente nublado

16°C

Manresa

Mayormente nublado

Humedad: 85%

Viento: 6.44 km/h

  • Chubascos
    28 May 2018 22°C 15°C
  • Tormentas eléctricas dispersas
    29 May 2018 20°C 13°C

Banner 468 x 60 px