Log in
Titulares:

ENTREVISTA A DAVID BESORA ENTRENADOR INFANTIL A

David

David Besora, entrenador Infantil A (Divisió d'Honor)

D. BESORA: ."Ser competitius, fer mèrits per guanyar partits i la permanència com a objectiu final"


David Besora Prat ( Casserres, 24-08-86) és el nou entrenador de l'Infantil A del C.d'E. Manresa, que després de l'ascens assolit la passada temporada, militarà en la Divisió d'Honor (màxima categoria catalana). A més ostenta el càrrec de coordinador de tots els equips infantils de l'Entitat.
Té la Diplomatura en Educació Física, Llicenciat en Ciències d'Activitat Física i Esport (premi al millor expedient acadèmic de la promoció) i té el Màster en formació de Professorat d'Educació Física, tots ells a través de la Universitat de Vic. Des del 2013 és Professor de la Federació Catalana en Nivell I i II. És cofundador i corresponsable de "Football Genius" (Acadèmia de Tecnificació).
Va sorgir del F.C. Pradenc (2010) com a coordinador esportiu del Futbol Base i entrenador. Posteriorment dos anys amb l'OAR Vic entrenant el Cadet B (2012) i l'A (2013) per passar al C.F. DAMM, Benjamí A (2014); Infantil B (2015-16).

L'EQUIP DE DIVISIÓ D'HONOR


L'Infantil A del C.d'E. Manresa va començar la pretemporada, el dilluns 21 d'Agost per preparar el debut a la màxima categoria.
"Tenim la plantilla pràcticament tancada , però oberts a incorporar 1 o 2 jugadors més, per reforçar posicions ofensives: extrems o davanters. Són 20 jugadors, pendents de retocs a perfilar i on el número ideal seria disposar de 21. D'aquest 20, deu segueixen de la temporada passada, l'altre 50 per cent són noves incorporacions. Lògicament -vi sta la categoria- tots són de segon any, però tenim 2 o 3 jugadors de primer any, de molt bon nivell, que els tenim presents per que ens ajudin durant l'any".
El nivell de la categoria, amb els primers equips catalans, fa que l'objectiu sigui clar "Hem de ser realistes. No ens hem d'enganyar, ja que l'objectiu - de sortida- és salvar la categoria. Això no impedeix que intentarem, que els nostres jugadors aconsegueixen una millora en l'àmbit individual i que no sigui tan sols un treball 100 per 100 competitiu. És un repte molt exigent, que afrontem amb il·lusió, esperança i treball"

COORDINADOR DE LA CATEGORIA
David Besora és a més el coordinador de la categoria Infantil del C.d'E. Manresa: "Apart de l'A, a Divisió d'Honor tindrem al B i C en Primera i el D i E, en Segona. La meva tasca principal serà controlar els temes metodològics i esportius amb els respectius entrenadors. També el seguiment de plantilles i jugadors, per tant amb presència física -sempre que es pugui- en entrenaments i partits d'aquests equips".

LA LLIGA
El grup únic de la Divisió d'Honor Infantil la conformen els següents equips (lògicament, els A de cadascun dels Clubs):
- C.d'E. Manresa; F.C. Barcelona; R.C.D. Espanyol; C. Gimnàstic Manresa;C.F. Reus Deportiu;C.E. Sabadell C.F.;C. Gimnàstic Tarragona; C.F. DAMM; F.C. Girona; U.D. Cornellà; U.F.B. Jabac i Terrassa; U.E. Sant Andreu; U.E. Llagostera; C.E. L'Hospitalet; C.E. Mataró i C.D. Sant Gabriel.
El C.d'E. Manresa iniciarà la Lliga el 17 de setembre rebent al F.C. Barcelona. El primer desplaçament serà el 24 de setembre visitant al C.E. Sabadell. La tercera jornada, 1 de novembre tindrà el primer derbi local, amb un C.d'E. Manresa-C. Gimnàstic Manresa, al Nou Estadi Municipal del Congost. En segona volta, els dos equips manresans es trobaran en la divuitena jornada, al Gimnàstic Parc, el 3 de febrer del 2018.
El R.C.D. Espanyol visitarà el Nou Estadi el 26 de novembre en onzena jornada i el final del Campionat serà el 13 de maig del 2018, amb un C.d'E. Manresa-C.E. L'Hospitalet.

PARTITS PRETEMPORADA
Aquest cap de setmana:
Dissabte, 26. A.E.C. Manlleu-C.d'E. Manresa (11 h.)
Diumenge, 27 - Triangular:
-C.d'E. Manresa-E.F. Gavà (10 h.)
-Perdedor - C.F. DAMM (10,50 h)
-Guanyador- C.F. DAMM (11,40 h)

La resta de partits resta pendent d'horari i camp:
- Dissabte, 2 set. contra - C.F. Fruitosenc (Cadet A)
- Diumenge, 3. Contra - C.F. Girona (D. Honor)
- Dissabte, 9. Contra E.F. Mataró (D. Honor)
- Diumenge, 10. Contra C.E. Sabadell (D. Honor)
- Dilluns, 11. Contra C. Gimnàstic M. (D. Honor)

Premsa C.d'E. Manresa

Mayormente nublado

16°C

Manresa

Mayormente nublado

Humedad: 85%

Viento: 6.44 km/h

  • Chubascos
    28 May 2018 22°C 15°C
  • Tormentas eléctricas dispersas
    29 May 2018 20°C 13°C

Banner 468 x 60 px