Log in

EL MANRESA-VISTA ALEGRE, AJORNAT

25 novembre

 

         El partit Manresa-Vista Alegre, corresponent a la 13ª jornada del grup 2 de 1ª Catalana, ha estat suspès degut a l’accident que han patit dos jugadors de la primera plantilla de l’equip blanc-i-vermell a l’alçada del Pont Vell, quan ambdós es dirigien cap a l’estadi del Congost per concentrar-se amb la resta de companys. Brian i Ruano (que era qui conduïa) han patit lesions de caràcter lleu de les quals han sigut atesos a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Com que en un primer moment no se sabia l’abast de les lesions, s’ha proposat a l’entrenador i delegat de la UD Vista Alegre l’aplaçament del partit, ja que era un tràngol poc digerible pels jugadors manresans el fet de jugar un partit de futbol mentre els seus dos companys accidentats eren tractats a un centre hospitalari. Tant Eloy Martínez, l’entrenador, com Pedro Pamplona, el delegat, han entès la situació i han donat totes les facilitats per no jugar el partit.

         A primera hora de la tarda ambdós jugadors han sigut donats d’alta després que, per sort, només tinguessin dolor al coll i l’esquena en el cas de Brian i contusions al cap en el cas de Ruano.

         Ara Manresa i Vista Alegre han de buscar dia i hora per recuperar el partit ajornat aquest matí, però el que ja se sap és que no serà durant el Pont de La Constitució, quan hi ha jornada de descans, ja que diferents jugadors d’ambdós equips tenen adquirits diferents compromisos aquells dies. Els únics caps de setmana que hi ha lliures son els del 29-30 de desembre i 5-6 de gener. I s’ha de tenir en compte que el partit s’ha de jugar abans de finalitzar la primera volta del campionat.  

 

IMATGES DE LA NOTICIA

ACCIDENT 2

 

ACCIDENT 3

 

ACCIDENT 4

 

ACCIDENT 5

 

Despejado

-2°C

Manresa

Despejado

Humedad: 82%

Viento: 8.05 km/h

  • Soleado
    03 Ene 2019 11°C -2°C
  • Parcialmente Nublado
    04 Ene 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px