Logo
Imprimir esta página

EL MANRESA PRESENTA LA CAMPANYA DE SOCIS

CAMP. SOCIS 1

 

EL MANRESA PRESENTA LA CAMPANYA DE SOCIS

Aquest dimarts el Centre d’Esports Manresa, en les persones del President del Club, Luis Villa, i Jordi Porcel, responsable de la parcel·la de Màrqueting, va fer pública la nova campanya de socis de cara a la temporada 2019-20. En una breu introducció el President va presentar als mitjans de comunicació a Jordi Porcel i va avançar que pròximament hi haurà més novetats, com, entre d’altres, la presentació de la nova samarreta (que tindrà una imatge molt innovadora).

         Jordi Porcel va fer esment que s’ha d’aprofitar el que ha sigut una temporada històrica esportivament, que en Futbol Base s’ha culminat amb l’ascens dels equips Cadet A, Infantil A i Aleví A a les màximes categories del futbol català, sense oblidar la cirereta de l’ascens del Primer Equip a 3ª Divisió. L’objectiu de la campanya, lògicament, és captar socis aprofitant el moment dolç que viu el degà del futbol manresà. Porcel va insistir en un dels lemes de la campanya, SENSE TÚ NO SOM RES, perquè l’aficionat al futbol de casa nostra s’impliqui al màxim per tal de recuperar l’ambient que s’havia viscut en èpoques anteriors i que al partit de promoció davant el Girona va tornar a revifar.

         També va insistir que les xarxes socials seran una eina molt important en el futur més pròxim, amb l’hashtag  #OmplimElCongost com a lema principal. També va avançar que pròximament s’obrirà un concurs per buscar-li un nom a la mascota del Club, que també es vol promocionar. Va avançar que els socis del Club gaudiran de descomptes en les empreses col·laboradores. Els preus de cara a la pròxima temporada es pot dir que seran molt econòmics i estaran dividits en dues categories:

GENERAL (Soci Numerari): 85€

ESPECIAL (Jubilats, Aturats i Joves entre 5 i 18 anys): 55€

Aquets carnets romandran en promoció fins el 15 de Juliol amb aquests preus:

GENERAL: 65€

ESPECIAL: 45€

A partir del 16 de Juliol els preus seran els indicats en primer terme. Els interesats podran passar per les oficines del Club de dilluns a divendres, de 19:30 a 21:00; adreçar-se al correu del Club: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o trucant al telèfon 654 85 88 20 (Jordi Porcel).

Al final de la presentació Luis Villa va comentar als mitjans que el Club està treballant poc a poc, però intensament, després de superar una situació delicada socialment. De totes les novetats que vagin sortint se seguirà informant puntualment amb la idea clara d’implicar a la ciutat en el nou projecte. Villa no va voler mullar-se en les previsions de captació de nous socis, deixant-lo en incògnita. Respecte als horaris dels partits com a local, en principi es mantindrà el de les 12 del migdia de diumenge. Resta pendent quin serà el preu de les entrades pels no socis. Respecte a l’apartat esportiu, va dir que el Club treballa per un projecte de renovacions i fitxatges que il·lusionen el soci i aficionat.

 

camp. socis 2

Copyright © PYME CODE. All rights reserved.