Log in
Titulares:

ROGER ROMERO, LA DARRERA ATURADA

ROMERO

ROGER ROMERO, LA DARRERA ATURADA

         Dissabte passat, coincidint amb la darrera jornada de lliga, penjava els guants l’incombustible Roger Romero. S’acomiadava dels terrenys de joc a la vegada que ho feia el seu equip dels dos últims anys, el Manresa B, que no continuarà competint al grup 7 de 3ª Catalana ja que no formarà part de l’estructura del Club la pròxima temporada.

         Romero va començar a donar els primers passos al mon del futbol al mític Congost Arena, l’annex de L’Estadi del Congost. I sent fill d’un altre mític del Club blanc-i-vermell, el porter paraguaià Francisco Romero (RCD Espanyol, Sporting de Gijón...), no va ser gens estrany que Roger Romero iniciés (i acabés) la seva cursa futbolística sota els pals d’una porteria. José Antonio Medina va ser el seu primer entrenador, a l’equip Aleví. Després, paulatinament, va anar passant pels diferents equips i les diferents categories del Club fins acabar l’etapa de futbol base al Juvenil A.

         Després d’un periple d’anys en diferents equips, Romero tornava al Manresa i, encara avui, és l’últim porter que va defensar la porteria del Manresa a 3ª Divisió, la temporada 2007-08. Vuit anys més tard va tornar al Manresa per formar part del nou Manresa B, que assoliria l’ascens a 3ª Catalana, categoria que ha defensat aquesta temporada amb una més que meritòria 6ª posició.

         Tinc encara gravada a la memòria la imatge de Romero pare i Romero fill, a la baixada que hi ha al darrera de la porteria del Congost Arena, veient les evolucions de l’equip que aleshores jo entrenava, l’Infantil A. Em feia especial il·lusió que qui era un mite pels seguidors més veterans del Manresa, estigués allà, veient el meu equip i acompanyat de qui la temporada següent seria un dels meus porters. Em crec en el deure de dir que aquell any Óscar Palacios, qui era el meu Segon, va fer una bona feina amb Roger Romero, que li va servir per anar evolucionant com a porter. A plogut molt des de aquell llunyà 1991. Francisco Romero ja fa temps que no és entre nosaltres, però, a banda d’altres, queda la llavor que ara, als 39 anys, ha decidit penjar els guants. Sí, dissabte passat, Roger Romero va fer la darrera aturada.

José Antonio Sánchez

 

ROMERO 1

 

ROMERO 2

 

ROMERO 3

 

ROMERO 4

 

ROMERO 5

 

ROMERO 6

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px