Log in
Titulares:

ERIK SARMIENTO TORNA A CASA

SARMIENTO portada

 

PRESENTAT ERIK SARMIENTO, NOU JUGADOR DEL PRIMER EQUIP DEL MANRESA

Aquesta tarda, a la F.U.B. ha estat presentat Erik Sarmiento com a nou jugador del Centre d'Esports Manresa. Es tracta d'un lateral esquerra, nascut a Manresa fa 21 anys, que arriba del RCD Español B i que, anteriorment, també va jugar a les categories inferiors del Manchester City. L'acte ha comptat amb la presència de Xavi Ribera, director esportiu del club, de Jordi Porcel, cap de l'àrea comercial i de l'exjugador del club quan militava a Tercera divisió, Miguel Porcel López.

Les primeres declaracions del nou lateral manresà han estat per dir que "estic molt content per la confiança mostrada pel club i molt il·lusionat per l'equip que estem formant i pel que podem donar aquest any a Tercera divisió."

Pel que fa a la seva decisió de fitxar pel club del Congost, ha manifestat que: "venia d'un parell d'anys sense tenir els minuts que jo volia i aquí és tornar a casa; a més, tinc la confiança del míster i tornaré a gaudir del fubol i a jugar el màxim possible."

Sobre els seus objectius per aquesta temporada ha comentat que: "espero moltes coses. Crec que estem formant un bon equip, que podem lluitar per alguna cosa més que la permanència i que, obviament, anirem a poc a poc però amb la intenció d'arribar lluny."

Quan se li ha preguntat si el fet de venir d'un equip de 2aB era fer un pas enrera ha explicat que: "no crec que ho sigui. Hi ha gent que diu que és bo fer un pas enrera si és per agafar impuls. Jo vinc a gaudir, a ajudar al màxim a l'equip i a aportar com un més."

 

Premsa Cd'E Manresa

 

FOTOS DE LA NOTICIA

 

SARMIENTO 2

MIGUEL PORCEL, EX JUGADOR DEL MANRESA, VA SER L'ENCARREGAT D'ACOMPANYAR ERIK SARMIENTO

 

SARMIENTO 3

 

SARMIENTO 4

 

AIXÍ ESTÀ LA PLANTILLA ACTUALMENT:

PLANTILLA_2019-20

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px