Log in
Titulares:

MOHA DJITTE, UN ALTRE QUE TORNA A CASA

MOHA presentació portada

 

PRESENTAT MOHA DJITTE, NOU JUGADOR DEL MANRESA

Aquesta tarda de dilluns, a la botiga Squaddra Futbol de Manresa, ha estat presentat Moha Djitte com a nou jugador del Centre d'Esports Manresa. Es tracta d'un defensa central que ja va militar a les files del club blanc-i-vermell fins la temporada 2017-18. Al 2018 va fitxar pel UE Sant Julià (Andorra).


L'acte ha comptat amb la presència de Xavi Ribera, director esportiu del club, de Jordi Porcel, cap de l'àrea comercial i de Francesc Mérida , aficionat del club.


Les primeres declaracions del nou defensa manresà han estat per dir que "En pimer lloc, estic molt content de tornar a casa. Hi he estat molts anys, des de l'època infantil, i vaig marxar l'any passat al Sant Julià d'Andorra, on també hi estat molt bé. Després d'un any fora, amb el projecte que té ara el Manresa, sincerament estic molt content. He parlat amb la Junta Directiva i no hi ha res com tornar a casa i viure aquí amb la família."

Sobre els seus objectius per aquesta temporada i els canvis que ha notat en el seu retorn ha comentat que: "Jo crec que, ara mateix, s'està treballant molt perquè el projecte funcioni. Ha entrat gent nova, amb molta il·lusió, i això fa que els jugadors estiguin més motivats. Igual que altres anys, s'ha treballat per intentar pujar a tercera i la temporada passada es va aconseguir amb molt d'esforç. Estic content per aquesta nova etapa."

 

MÉS IMATGES DE L'EVENT

MOHA presentació 1

 

MOHA presentació 2

 

MOHA presentació 3

 

AIXÍ ESTÀ LA PLANTILLA DEL MANRESA 2019-20:

Cd’EMANRESA-2019-20

 

 

 

 

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px