Logo
Imprimir esta página

MAESO I BALDAJOS PRESENTATS OFICIALMENT

ORGANIGRAMA 18 19 1

 MAESO I BALDAJOS PRESENTATS OFICIALMENT 

José Luis Correa, President del C.d'E. Manresa, ha presentat avui de forma oficial a Aitor Maeso i Xavi Baldajos, com a màxims responsables del Futbol Base de l'entitat.

En roda de premsa cel.lebrada a les instal·lacions del Club, a l'Estadi municipal del Congost, amb la presència dels Mitjans de Comunicació i membres de la Junta Directiva, José Luis Correa ha destacat: "Portem molts mesos treballant, però el que vàrem anunciar la setmana passada, avui ho fem oficial. La presentació d'Aitor Maeso, com a Director Esportiu i Xavi Baldajos, com a Secretari Tècnic, del Futbol Base de l'entitat de cara a la propera temporada -esperem moltes més-".

El President del Club ha anunciat. "Els equips juvenils, la propera temporada, passaran a dependre de l'organigrama del Futbol Base, deixant la del primer equip. Amb el qual seguiran tenint la lògica vinculació. La nostra esperança és que el primer equip ascendeixi a Tercera, en alguna de les opcions obertes - promoció o compesacions-. Si per desgracia no fos així, farem un equip competitiu per tornar-ho a intentar. Mentrestant, ja hem començat per la base".

Premsa C'd'E. Manresa

ORGANIGRAMA 18 19 2

ORGANIGRAMA 18 19 3

Copyright © PYME CODE. All rights reserved.