Logo
Print this page

PRESENTACIO TORNEIG INTERBARRIS

presentacio Interbarris

PRESENTAT L' INTERBARRIS, QUE COMENÇA DEMÀ AL NOU ESTADI

Aquest migdia s'ha presentat a l'Ajuntament de Manresa, el "Torneig Interbarris 2017", a celebrar al Nou Estadi Municipal del Congost a partir de demà, sota l'organització de la Federació Catalana de Futbol Delegació Bages-Berguedà-Cerdanya i l'Ajuntament de Manresa i amb el C.d'E. Manresa com a amfitrió.
L'entitat ha estat representada pel seu president José Luis Correa, en un acte presidit pel Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; el president de la Delegació de la F.C.F., Esteve Olivella, juntament amb altres membres federatius i presidents dels Clubs participants.
L'Interbarris començarà en la seva fase de grups, demà divendres al Nou Estadi Municipal del Congost, amb el següent calendari.
- Grup A
F.C. Pirinaica - C.F. Navarcles (19 h.)
- C.d'E. Manresa B - C.F. Navarcles (19.40 h.)
- C.d'E. Manresa B - F.C. Pirinaica (20.20 h.)

- Grup B
- C.F. Pare Ignasi Puig - U.E. Balconada (21 h.)
- U.E. Balconada - C. Gimnàstic M. -Juvenil- (21.40 h:)
- C. Gimnàstic M. (J) - C.F. Pare Ignasi Puig (22.20 h.)

Els primers classificats de cadascun dels grups, disputarà la Final el dilluns, 28, a les 4 de la tarda i al Nou Estadi, prèvia disputa del partit de Festa Major que enfrontarà al C.d'E. Manresa (Primera Catalana) i Terrassa F.C. Tercera Divisió) a partir de les 6 de la tarda.

Premsa C.d'E. Manresa

Copyright © PYME CODE. All rights reserved.