Log in
Titulares:

ENTREVISTA A CRISTIAN MAYA COORDINADOR FUTBOL FEMENÍ

Cristian Maya

FUTBOL FEMENI C.D'E. MANRESA

Cristian Maya: "Volem recuperar l'escala d'equips femenins"

Cristian Maya Pérez (Navàs, 20-1-1988). És el coordinador femení dels equips del C.d'E. Manresa i entrenador de l'equip Infantil-Aleví per aquesta temporada.


Surt del Futbol Base del C.E. Sallent, dues temporades, en porta 3 sota la disciplina del C.d'E. Manresa. Primer amb el Benjamí masculí, seguidament amb el Cadet-Infantil Femení (amb el que és proclama campió de Catalunya) i ara amb l'Infantil-Aleví femení.

La temporada passada, el Cadet-Infantil va signar, amb ell a la banqueta, la "temporada perfecte". Invictes en la Lliga i en la Fase Campions, sent campiones de Catalunya absolutes de la categoria.


"Teníem l'obligació de donar continuïtat a les noies campiones la temporada passada, i al mateix temps, mirar cap avall. Intentar recuperar el futbol femení del C.d'E. Manresa, que tenia fa unes temporades, un total de 5 equips per tenir l'escala d'edats, entre l'Infantil-Aleví i el Sènior. Aquesta temporada tindrem dos equips el Juvenil-Cadet i l'Infantil-Aleví, tots dos en la Segona Divisió de les seves respectives categories. Per aconseguir l'escala d'edats, seguim tenint els mateixos problemes, comuns dins del panorama del futbol femení de la comarca: trobar jugadores. Entre tots els Clubs -pocs- involucrats hem d'intentar trobar la solució".


Les "Campiones" de la temporada passada, segueixen amb el C.d'E. Manresa, però en categoria d'edat superior. "El Juvenil-cadet, sota les ordres del seu entrenador Carles Martínez, té ara mateix un total de 14 jugadores, de les quals sis segueixen de la temporada anterior i 8 són noves incorporacions. Lògicament seguim oberts a noves incorporacions, ja que el número ideal seria 16-17 jugadores, que recordem, moltes d'elles passen del Futbol-7 a l'11. Aquest canvi, sempre es nota per les dimensions del camp, però tot i així, crec que farem un bon paper en la Segona Divisió, ja que són jugadores amb molta qualitat i talent".


L'altre equip, les més joves, són les que entrenarà Cristian Maya: " L'Infantil-Aleví, en futbol-7, Segona Divisió, té ara mateix 9 jugadores, també pendents i oberts a noves incorporacions. Excepte una jugadora, que ja fa dos anys que està al Club, la resta són noves incorporacions".


El coordinador del Futbol Femení del C.d'E. Manresa té clar que per aconseguir l'objectiu de recuperar el Futbol Femení, al Club i a la Comarca és necesari. "Més repercussió tant interior com exterior del Futbol Femení en general. La temporada passada ho vàrem guanyar tot, sense perdre cap partit, i tot i així el ressò va ser mínim. Necessitem més caliu al Nou Estadi Municipal del Congost i més ressò i ajut a l'exterior."


Pretemporada:

   Infantil - Aleví

16-9: Barbera Andalucia - CE Manresa

23-9: Manu Lanzarote - CE Manresa

30-9: CE Manresa - RCD Espanyol

   Juvenil - Cadet

17-9: CE Congres - CE Manresa

23-9: CE Manresa - Fontsanta Fatjo

30-9: CE Manresa - La Roca PBB


Premsa C.d'E. Manresa

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px