Log in
Titulares:

PRESENTADA LA CAMPANYA DE SOCIS

17 09 20

 

 

PRESENTADA LA CAMPANYA DE SOCIS

A la tarda d’ahir dimecres el Centre d’Esports Manresa va presentar als mitjans de comunicació la campanya de socis de cara a la actual temporada, 2020-21. L’acte va comptar amb la presència d’ex components de l’entitat vermella-i-blanca de molt pes simbòlic: José Luis Ruiz, ex entrenador i que va dirigir l’equip cap a Tercera Divisió l’any 2001, i dos dels jugadors d’aquella plantilla, Francesc Ribalta i Roger Pont, el màxim golejador de la història del Primer Equip. Aquests tres van estar acompanyats per Izan Checa i Èrik Rafael, actuals jugadors de la primera plantilla, a banda del tècnic Ferran Costa.

Ruth Guerrero, Presidenta, i Francesc Sòria, portaveu del Club, van ser els encarregats de donar tots els detalls de les noves quotes, que son les següents:

Soci Protector         130€

Soci Numerari          65€

Soci Jubilat              45€

Col·lectius                30€

NexGeneration         25€

         Els socis Protector, Numerari i Jubilat son els carnets tradicionals des de fa moltes dècades. Les altres dues categories son de nova creació. El carnet de Col·lectius va dirigit a exjugadors i exentrenadors que han estat vinculats en qualsevol època a l’entitat, en qualsevol categoria, sigui en Futbol Base o en el Primer Equip. Aquest mateix carnet també està dirigit a familiars directes dels actuals jugadors de qualsevol categoria del Club, inclòs el Primer Equip. També les empreses que inscriguin un nombre determinat de socis tindran aquest preu reduït. El carnet ManresaNextGeneration va dirigit al col·lectiu més jove, concretament els quin tinguin entre els 18 i els els 25 anys, que és, precisament, l’edat que té actualment el tècnic blanc-i-vermell Ferran Costa. La Directiva ha pres l’acord que els menors de 18 anys tinguin l’entrada gratuïta a l’estadi, encara que això no treu que els qui ho vulguin, dins d’aquesta franja d’edat, també es poden donar d’alta com a socis del Club.

La temporada passada, malgrat que alguns associats no van pagar la quota corresponent, la xifra de socis va ser de 273, incloent-hi els jugadors i familiars del Primer Equip. Des de la Directiva es vol que aquesta xifra arribi o, si més no, s’acosti als 500, quelcom que no s’assoleix des de principis de la dècada dels anys 80. Els interessats en renovar el carnet o els que vulguin donar-se d’alta ho poden fer dirigint-se, a les tardes, a les oficines de l’estadi del Congost, entre les 18 i les 21 hores; trucant al telèfon 93 872 99 23, enviant un e-mail al correu del Club (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) o clicant l’enllaç a tal efecte que trobareu al Twitter i Facebook del Club.

 

Foto:XiuletFinal.Cat

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px