Log in
Titulares:

EL MANRESA PRESENTA 'ESCALFEM EL CONGOST', LEMA PER CAPTAR NOUS SOCIS

PROMOCIO SEGONA B 1

'ESCALFEM EL CONGOST', LA CAMPANYA CALENTA DEL CE MANRESA PER OMPLIR L’ESTADI EN ELS PLAYOFFS A SEGONA B

          El CE Manresa ha presentat el “Carnet Playoff 2a B” amb el que per només 20 euros (10e per als menors de 26 anys! I gratis per als menors d’edat) es podrà accedir al Nou Congost per veure els tres partits a casa de la segona fase, més el del pròxim diumenge contra el potent Terrassa que tancarà la primera part del campionat. Per tant, sortirà a 5 euros o 2’5e per partit, segons la franja d’edat. Els socis ja tenen l’accés inclòs per a tots els partits.

          El novedós carnet s’ha posat en marxa mitjançant una campanya de video un punt “picant” d’alguns jugadors de la primera plantilla. La realitzadora manresana, Marta Ripollès, ha estat l’artífex del video.

          Després de l’anàlisi de la normativa del PROCICAT i les converses amb l’Ajuntament, l’aforament és de 1000 espectadors, però el club habilitarà 750 “seients” a Tribuna que estaran degudament senyalitzats. Tots els aficionats hauran de seure sobre aquest punt que té una distància de seguretat d’un metre i mig amb el següent. El públic també trobarà l’entrada i la sortida senyalitzades. Prèviament, s’haurà d’accedir amb la Declaració de Responsabilitat. Membres del club insistiran en el seguiment de les mesures covid a l’estadi. Es recomana venir al camp amb temps per evitar aglomeracions.

          El carnet es podrà adquirir de dimarts a divendres a les oficines del Congost entre les 18h i les 20h. Per al primer partit, el CE Manresa ha reservat 150 entrades per als socis visitants.

          Finalment, com va anunciar la directiva al setembre, el CE Manresa farà el sorteig del viatge a Nova York #AlCongostiVola coincidint amb el primer partit oficial amb entrada normal de públic. Aquest sorteig s’hauria d’haver fet fa un any coincidint amb l’inici de la pandèmia i es va ajornar per les restriccions de públic durant tota aquesta temporada.

PROMOCIO SEGONA B 2

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px