Log in
Titulares:

NIT DELS CAMPIONS

 

El passat día 17 de juny es va celebrar a la colònia de l’atmella de merola la “nit dels campions” . l'esdeveniment va ser organitzat per la delegació del Bages-Berguedà i la Cerdanya amb la presencia del vicepresident de la FCF el sr Joan Josep Isern també hi eren el delegat de la federació sr Esteve Olivella, els subdelegats del Bages i del Berguedà sr Arcadi Prat i Pep Graus, la Delegada del futbol femení la Sra Susana Puell.

La finalitat d’ aquesta vetllada era premiar a tots els equips de la nostra delegació que han assolit el títol de lliga en las seves respectives categories .

El primer premi especial de la nit va ser per el nostre delegat del primer equip el sr Jose Sánchez Escribano. va ser un premi otorgat per la seva immensa trajectòria en el nostre club que ja es remunta a 33 anys de serveis en els que ha desenvolupat diverses tasques destacant la seva implicació en el club i estan un exemple per a tots.

El següent premi ,ja de campions va ser per a las noies d’ en Toni Arco. El cadet femení del CEM que va aconseguir el títol de lliga amb un balanç immillorable 22 partits jugats amb 22 victòries i 327 gols a favor y 18 en contra estan el equip que mes gols a marcat en aquesta temporada de la FCF. Destacar també que las jugadores Julis llimós i Anna Gómez ha estat las màximes golejadores amb 73 i 64 gols respectivament.

Per acabar el darrer premi va ser per el nostre primer equip que ha quedat campió de segona catalana amb uns números que fan por 34 jugats amb 24 victòries 7 empats i nomes 3 derrotes. El equip de Dani Andreu ha estat el dominant de tota la temporada amb un bloc molt sòlit estan el equip mes golejador amb 88 gols i també el menys golejat 22.

Moltes felicitats a tota la família del CEM i recordar que a part d’ aquest dos títols ,aquesta temporada em aconseguit el subcampionat amb 3 equips mes.


 

Clear

-2°C

Manresa

Clear

Humidity: 82%

Wind: 8.05 km/h

  • Sunny
    03 Jan 2019 11°C -2°C
  • Partly Cloudy
    04 Jan 2019 10°C -3°C

Banner 468 x 60 px